Skip to content Skip to footer

Időpont egyeztetés

A szalonba való bejelentkezést megteheted telefonon, személyesen, email, sms, messenger, viber, whatsapp formájában. Munka közben a telefont nem mindig tudom felvenni, valamint az üzenetekre sem minden esetben tudok azonnal reagálni! Ebben az esetben, amint lehetőségem adódik mindenkit keresni fogok.

Érkezés

Kérlek, érkezz mindig pontosan!

Késés esetén kérlek hívj vagy írj! Ha mégis később érkezel, azzal az idővel a Te kezelési idődet szükséges lerövidítenem a következő pontosan érkező vendég érdekében. Az is előfordulhat, hogy nagy késés miatt már nem tudlak elvállalni, tiszteletben tartva a következő vendéget.

Időpont lemondása

Amennyiben nem tudsz jönni, kérlek minél előbb jelezd, lehetőség szerint 24 órával előtte, hogy lehetőség legyen más vendég számára időpontot adni.

Betegség

Ha nem érzed jól magad, lázas vagy köhögsz vagy náthás vagy esetleg különböző bőrelváltozások (pl. herpesz) jelentkeznek Rajtad, kérlek hívj és egyeztessünk új időpontot.

Ahogy én is ügyelek a Ti egészségetekre, higiéniátokra, úgy kérlek legyetek felém is ugyan ilyen odafigyeléssel.

Higiénia

A szalon berendezések megóvása érdekében, valamint a higiénia érdekében vendég papucsot biztosítok a szalonban, valamint arckezelésekhez vendégruhát.

Az utcai cipő lecserélésére vendégpapucsra az előtérben van lehetőség.