Skip to content Skip to footer

Minden arckezelés kiegészíthető gépi kezelésekkel is.

Ultrahang

Ultrahang a gyors és hatékony hatóanyag bevitel egyik formája.

Vízben és zsírban oldodó hatóanyagok egyaránt bejuttathatók a sejt közötti állományokba.

Ezen a helyen úgy nevezett depót képeznek, melyből a hatóanyagok körül bellül 2 hétig még folyamatosan fejtik ki hatásukat.

Minden bőrtípus számára használható készülék, kezelni lehet vele az aknés, rozáceás, vízhiányos, szeborheás, valamint a cellulitiszes bőrt is.

 

Hidroabrázió

Hidroabrázió más néven ultrahangos peeling készülék 24 kHZ frekvencián működő eszköz. Folyadék, víz segítségével „lerezegteti” elporlasztja a bőrfelszínről az elhalt hámsejteket valamint a szennyeződéseket.

Segítséget nyújt az elhalt szarusejtek eltávolításában, a pórusok tisztításában, aknés bőrök tisztításában,ráncok kezelésében.

 

Hideg – meleg arcvasalás

Meleg vasaló a zsírban oldódó hatóanyagok bejuttatására szolgál. A fej hőmérséklete 42 Celziusz fokra melegszik fel melynek hatására a hajszálerek kitágulnak, vérerek áteresztőképessége javul a sejtek tápanyag és oxigén ellátása fokozódik A hatóanyag ezáltal könnyen bejut a sejt közötti állományba.

Nem javasolt rozáseás, érzékeny, gyulladásra hajlamos bőr kezelésére.

Hideg vasaló ugyan úgy zsírban oldódó hatóanyagokat juttat a bőrbe.

Egyfajta hatóanyag csapdát képez,melynek köszönhetően, össze zárj a pórusokat, ezáltal bezárja a bőrbe a hatóanyagot, jobb felszívódást biztosít.

Hideg jótékonyan hat, a kipirosodott, gyulladt, rozáceás bőrök kezelésére.

 

Rádiófrekvencia

Rádiófrekvencia úgy nevezett elektronikus izomstimuláció elvén működik. Mely hatást fejt ki a bőrre ez által stimulálja a kollagén rostok működését. Feszesíti a bőrt ennek köszönhetően egy fiatalosabb,tónusosabb összképet kapunk.

Növeli a szérumok, krémek, ampullák hatásfokát azáltal, hogy a hatóanyagot a bőr mély rétegébe juttatja.

Ráncos, szeplős, májfoltos,pigmentfoltos bőrök kezelhetőek általa.

 

Tű nélküli mezoterápiás kezelés speciális hatóanyagokkal

Tű nélküli mezoterápia orvosi tisztaságú,biológiailag aktív hatóanyagokat juttat be a bőr mélyebb rétegébe,a kibocsájtott magas frekvencia és alacsony,rövid impulzusok hatására, fájdalom és irritáció nélkül.

Tömény hatóanyag tartamú ampullák több mint 90%-a az elektroporációnak köszönhetően közvetlenül a sejtekben fejti ki hatását.

Javasolt mindazoknak akik a bőr fiatalságát , feszességét, öregedési folyamatainak lassítását valamint ,heg kezelést és  szeborheás bőrök állapotát szeretné javítani.

Ajánlott kúra mennyisége, 6-8 alkalom, melyet 8-10 naponta meg kell ismételni, a tartós eredmény eléréséhez.